ClutchLog
Hesap yönetimi

ClutchLog hesabını sil

Hesabını iki yoldan kalıcı olarak silebilirsin: şifrenle hemen ya da şifren yoksa e-posta adresine göndereceğimiz onay bağlantısıyla. İşlem geri alınamaz.

A

Şifrenle hemen sil

Güvenlik nedeniyle işlemi tamamlamak için yeniden kimlik doğrulaması gerekir.

Google ile açılmış hesaba şifre eklemediysen, uygulamada oturum açıkken hesap penceresinden silebilir ya da yandaki e-posta onayı yolunu kullanabilirsin.

B

Şifresiz — e-posta onayıyla

Şifreni hatırlamıyorsan e-posta adresine bir onay bağlantısı göndeririz. Bağlantı 24 saat geçerlidir ve yalnızca e-posta sahibi onaylayabilir.

Gelen bağlantıya tıkladığında bu sayfa açılır ve silmeyi son bir kez onaylaman istenir.

Silme neleri kapsar?

Aşağıdaki veriler aktif sistemden kalıcı olarak kaldırılır:

Hizmet sağlayıcıların güvenlik yedekleri kendi dönüşüm süreleri içinde silinir. Uygulamaya erişebiliyorsan aynı işlemi hesap penceresindeki "Hesabımı sil" seçeneğiyle de yapabilirsin.